Vi söker två butikssäljare till vår proffsbutik i Helsingborg

Poolia söker för rekrytering till AB Hugo Carping i Helsingborg (Berga) två drivna Butikssäljare med tillträde ca den 1 februari 2021. Jobbar du redan idag som Butikssäljare inom VVS, VVS-montör eller som innesäljare inom branschen och är nu redo för nästa utmaning? Då kan detta vara rollen för dig.

Om tjänsten
Du erbjuds en spännande tjänst i ett ekonomiskt stabilt bolag med gott renommé i branschen. Vi bygger en helt ny butik och samlar ett härligt gäng på Berga i Helsingborg. Du kommer med övriga kollegor ha en central roll i satsningen. Ska man trivas som butikssäljare på Carpings har du ett starkt intresse av proffsigt kundbemötande.

Kundmottagning, lagerpåfyllning i butik, beställningar av varor är viktiga arbetsuppgifter – en flexibel roll med mycket kundkontakt. På Carpings blir du inte ett anställningsnummer, vi värdesätter våra medarbetare.

Vem är du?
Du har tidigare praktisk erfarenhet inom VVS och är väl bekant med relevanta termer och begrepp samt har en bred produktkunskap. Dina kunskaper inom VVS kommer vara nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd och ett proffsigt bemötande i butiken. Självklart trivs du med kundkontakter och har lätt för att skapa relationer. Rollen innebär att bearbeta både befintliga som nya kunder.

Som person är du ansvarstagande, proaktiv och trivs med att arbeta mot satta mål. Carpings tillämpar 6 månaders provanställning vid rekryteringen.

Frågor och ansökan
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Carpings Daniel Skoog tel. 070-879 73 88 eller Gustaf Carping tel. 070-361 63 90. Du kan också ta kontakt med Peder Bjursten tel. 073-944 54 60 från Poolia som vi samarbetar med i den här rekryteringen. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Ansök nu (länk till Poolias hemsida)